Lingvistično valovna genetika

Ozadje

Genetska matrica Gariaeva

Bistvo odkritja Gariaeva temelji na razvoju nove znanstvene smeri – valovne genetike, katera dokazuje da NEOZDRAVLJIVE BOLEZNI NE OBSTAJAJO!

Glavni temelj je NOVI POGLED NA GENETSKO KODO ČLOVEKA.

S POMOČJO POSEBNIH LASERJEV LAHKO ODČITAMO KVANTNO INFORMACIJO IN JO PRETVORIMO V ZVOČNI ZAPIS KATEREGA KOLI BIOLOŠKEGA SESTAVA (MINERALI, VITAMINI, RASTLINE, ZDRAVILA IN PODOBNO…)

Fotografija je fotonska beležka človeka samega. S pomočjo česa vidimo fotografijo? S pomočjo fotonov! Z očmi! Oči zapremo in slika izgine. Mi silimo fotone, kateri prihajajo v naše oči in v naše možgane v interakcijo z laserskim zračenjem, interferiramo jih in dobimo kvantno Matrico, s pomočjo katere lahko oseba prenese informacijo nase. Informacijo, prevzeto iz slike otroka/vnuka ali samega sebe v zdravem stanju oseba na takšen način lahko POSLUŠA. KDAJ JE OSEBA NAJBOLJ ZDRAVA? V RANEM OTROŠTVU SEVEDA. S TAKŠNE FOTOGRAFIJE SE PREVZEMA KVANTNA INFORMACIJA!

ČLOVEŠKI ORGANIZEM SPREJEMA TA ZVOK KOT OGROMNO 4ENCIKLOPEDIJO IZ KATERE »SE UČI, KAKO SE JE POTREBNO OBNAŠATI.« PO TEJ IDEJI MI VRAČAMO DELOVANJE ČLOVEŠKIH ORGANOV NA NIVO OTROŠKE DOBE, KO JE BIL ORGANIZEM NAJBOLJ ZDRAV.

TAKŠEN ZVOČNI PROGRAM SE IMENUJE KVANTNA GENETSKA MATRICA – to so avdio datoteke v katerih se nahaja skrita genetska informacija v obliki spinornih efektov. Matrica popravlja, menja in izboljšuje procese, kateri so se popačili tekom bolezni in starosti in kateri so zapisani v zdravem stanju u spinatorni Matrici.

MOLEKULA d.o.o. Ekskluzivni predstavnik Inštituta kvantne  genetike ruske Federacije za Evropo Prijava na diagnostični pregled na tel.št.: 070/507-495 (Nina) za kliniko Molekula Zagreb, pod vodstvom licen. spec. kvant. medicine Elene Parigine.

Flajer 1

Pustite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja